Keyword Jana Trafik

As-Salam.

Malam ini Fiz cuba tengok keyword yang berjaya menarik pengunjung ke blog Fiz. Tak ada la hebat sangat. Blog Fiz hanya blog picisan jer. Isi kandungan blog pun banyak copy and paste.

Antara keyword2 yang berjaya menarik pengunjung ke blog Fiz adalah seperti berikut:Penting ke keyword? Bagi Fiz, keyword amat penting kerana ia merupakan sumber kekuatan kepada blog Fiz kerana kebanyakan pengunjung daripada hasil carian di google Malaysia.

Kalau hendak harapkan pengunjung secara blogwalking, alamak tak sampai 100 orang la pengunjung ke blog Fiz. Lagian Fiz bukannya selalu berblogwalking sampai lembam jari2. Jika ada yang berkunjung dan meninggalkan jejak, Fiz cuba membalasnya dan menghargai jasa mereka kerana secara tidak langsung, mereka meningkatkan trafik ke blog Fiz.

Di sini Fiz ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana mereka yang tidak jemu2 untuk support blog Fiz melalui hasil klik pada iklan yang Fiz paparkan. Tidak lupa juga kepada kawan-kawan FB yang sudi bertandang ke blog Fiz dan sentiasa menghargai entry yang dihasilkan. Sekian

Powered by Blogger | Converted by BloggerTheme