Facebook Untuk Anjing? Apa Ke Jadahnya?

Assalammualaikum.

Buka sahaja Kosmo online terkejut bila terbaca Mark Zuckerberg buka akaun Facebook untuk anjing. Beritanya aku copy paste jer la yer.

PALO ALTO, Amerika Syarikat (AS) - Pengasas laman jaringan sosial Facebook, Mark Zuckerberg membuka akaun Facebook untuk seekor anak anjing yang baru dipeliharanya, lapor sebuah akhbar semalam.

Laman Facebook istimewa itu memaparkan gambar-gambar Zuckerberg, 26, memeluk anjingnya yang dinamakan Cilla, di kediamannya di sini, negeri California.

Walaupun Zuckerberg digelar antara bilionair termuda dunia, gambar-gambar dalam akaun Facebook tersebut menunjukkan dia tinggal di sebuah rumah sewa sederhana dan memiliki sebuah kereta yang juga berharga sederhana.

Bilionair itu tinggal di kediaman tersebut bersama teman wanitanya, Priscilla Chan.

Setakat ini, lebih 2,000 orang telah mengklik bahawa mereka menyukai laman Facebook tersebut. – AgensiAgak2 selepas ini, banyak la haiwan yang akan buka akaun Facebook kerana dengki anjing pun ada akaun Facebook.kahkah

P/s: Jangan terkejut jika sedang anda berchatting dalam FB, orang yang anda sedang chatting rupa-rupanya adalah seekor anjing iaitu anjing Mark Zuckerberg…kahkah

Powered by Blogger | Converted by BloggerTheme